Puigverd de Lleida

Gastronomia

Cassola de tros

Ingredients:

Recepta per a 10-12 persones:

Preparació

  • Pas 1: Posarem l'oli a escalfar dins la cassola de fang, i hi afegirem, prèviament trossejat, la cansalada, la costella i la botifarra.
  • Pas 2: Quan la carn estigui daurada la retirarem de la cassola i la guardarem. Posteriorment, introduirem a la cassola, l'all i la ceba trossejats, i el bitxoal nostre gust.
  • Pas 3: Ho deixarem sofregir uns 10 minuts, hi posarem el tomàquet picat i ho sofregirem 3 minuts més.
  • Pas 4: Ho remullarem amb el vi blanc, i hi afegirem la patata esbocinada deixant que aquesta es faci durant uns 10 minuts.
  • Pas 5: Passat aquest temps  els caragols ben rentats.
  • Pas 6: Ho deixarem fent xup-xup uns 15 minuts, i hi tornarem a introduir la carn feta a l'inici, i la sal i el pebre, fins que quedi al nostre gust.
  • Pas 7: Ho deixarem acabar de coure, i quan veiem que la patata està gairebé cuita,hi tirarem elsespinacsnets i tallats, hi afegirem la botifarra negra tallada a rodanxes.
  • Pas 8: Finalment, retirarem la cassola del foc i la deixarem reposar uns 20 minuts com a mínim abans de posar-la a taula.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn