Puigverd de Lleida

Actes i Festes

PROCÉS D'ELABORACIÓ DE L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE CIVISME I CONVIVÈNCIA DE PUIGVERD DE LLEIDA

 

L'Ajuntament de Puigverd de Lleida està elaborant una Ordenança municipal de civisme i convivència. La finalitat d'aquesta ordenança és el manteniment d'un clima de civisme i convivència social i respecte mutu que fomenti les relacions solidàries, tolerants i respectuoses entre els ciutadants de Puigverd de Lleida. L'objectiu d'aquesta ordenança es regular aquella activitat que trascendeix en l'interès públic, establint normes de convivència en comunitat i vetlla pel seu compliment per tal d'aconseguir un desenvolupament en pau, llbertat i igualitat de drets i obligacions.

 

L'Ajuntament en compliment del que disposa l'article 133 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre de 2015, de Procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, ha iniciat un procés participatiu per tal de recollir, per part de les entitats i de la ciutadania diferents aportacions per l'elaboració d'aquesta ordenança. Per aquest motiu s'ha convocat els veins i veines de Puigverd a una reunió informativa el 15 de novembre de 2018 a les 21'30 h a la Llar de Jubilats del poble per tal que puguin fer les aportacions que considerin oportunes a la esmentada ordenança. 

 

Les aportacions i suggeriments es poden fer a la secretaria de l'Ajuntament en horaris d'oficina fins al 22 de novembre de 2018.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn