Puigverd de Lleida

 

casavila2

Notícies

ORGANITZACIÓ DEL GOVERN MUNICIPAL, PERIODICITAT DEL PLE I GRUPS MUNICIPALS

Acords del ple de cartipàs del dia 29 de juliol de 2019 que regula el funcionament del govern municipal, del ple i dels òrgans col·legiats i la retribució dels regidors/es l'organització dels grups municipals durant la legislatura 2019-2023

(Enllaç a l'edicte)

 

 · Govern municipal: alcaldia i  regidories

 

- Alcaldia: Sra. Sandra Barberà Bosch

 

- Àrea d'Urbanisme i Relacions amb les entitats i associacions:

Sr. Josep Maria Vilalta Vidal (AxP - CP). Primer tinent d'alcalde.

 

- Àrea d'Hisenda, Promoció Econòmica, Govern Obert i Recursos Humans:

Sr. Jordi Andrés Ramon (TFP - AM). Segon tinent d'alcalde.

 

- Àrea d'Educació, Salut i Serveis Socials:

Sra. Meritxell Gilabert Belinchón (TFP – AM).

 

- Àrea de Joventut, Cultura, Festes i Esport:

Sra. Gemma Reñé Herrera (TFP – AM).

 

-Àrea d'Agricultura, Ramaderia, Medi Ambient i Memòria Històrica:

Sra. Sandra Barberà Bosch (TFP – AM).

Llegeix més...

FESTA MAJOR 2019: PROGRAMA D'ACTIVITATS DEFINITIU

Programa d'actes i activitats de la Festa Major 2019 que tindran lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de juliol.

 

Concurs d'Instagram: es poden pujar fotos de la Festa Major fins el diumenge 28 a les 18 h. Pots trobar les bases a la pàgina de l'Ajuntament a Facebook.

 

 

Dijous 25

 

21 h      Sopar de germanor amb entrepans a 1€. Davant de les piscines.

 

22 h      Pregó de festes a càrrec de l'Associació de Dones Pou del Gel. Pista de les piscines.

 

22.30 h  Escala en Hi-Fi. Pista de les piscines.

 

0 h        DJ Flasher. Pista de les piscines.

Llegeix més...

NIT MUSICAL A LA PLAÇA I A LES MUNTANYETES

Havaneres i ball a la Plaça Major i música de versions a l'esplanada de la Llar Social és l'oferta cultural de la nit del dissabte 20 de juliol.

 

Aquest any, la tradicional cantada d'havaneres amb rom cremat i sopar, que organitza la Llar de Jubilats cada any abans de la Festa Major, coincideix amb la segona edició de la Patricio's Fest, que organitza l'associació de joves Lo Jovent. L'objectiu d'aquesta nit musical és aconseguir diversificar l'oferta musical, tot aprofitant les places del casc antic, i que aquesta estigui oberta a tothom. Així mateix cada associació que hi participa organitza sopars i d'altres activitats.

 

La diversitat fa comunitat, fa poble. Gaudiu de la música, del poble, del cel de la  nit i de la fresca!!

Llegeix més...

VISITA DEL CÒNSOL GENERAL D'HONGRIA PER HOMENATJAR A KUBALA

El cònsol general d'Hongria a Barcelona, Hble. Sr. Barnabás Kovács, ha visitat el nostre poble convidat per la Penya Barcelonista de Puigverd de Lleida, aquest dissabte 13 de juliol.

 

La visita ha començat a l'Ajuntament on el cònsol ha estat rebut pel regidor Josep Maria Vilalta, en representació de l'alcaldessa, i ha finalitzat a la seu de la Penya. El diplomàtic ha tingut l'oportunitat de trobar-se amb veïns del poble que varen jugar el mític partit de futbol entre el FC Barcelona de Kubala i Ribelles i el Club de Futbol Puigvertenc l'any 1954, conèixer el patrimoni local a la segona planta de l'ajuntament i visitar el mateix terreny de joc on es va jugar el partit.

Llegeix més...

ONADA DE CALOR: CONSELLS PER AFRONTAR-LA

Consells per afrontar amb èxit l'onada de calor

El CECAT comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, correspon emetre un avís de risc per calor. Data: dijous 11 de juliol de 2011. Comunicat íntegre.

 

Enllaç a consells per viure un estiu saludable protegits de la calor, del sol i als espais amb aigua:

http://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/reportatges/consells-per-viure-un-estiu-sense-ufff/

 

(Font: web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya)

Llegeix més...

FESTA MAJOR 2019: PROGRAMA D'ACTIVITATS DE 4 DIES DE JULIOL

La Festa Major de Juliol tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28.

La música, els sopars, la gresca, el ball, l'esport, els espais per als més petits i moltes més activitats ompliran els carrers i places del nostre poble.

 

Cal agrair les aportacions de les entitats i dels veïns i veïnes de Puigverd.

 

Descarrega't el cartell i comparteix-lo.

 

 

Bona Festa Major 2019 !!!

Llegeix més...

ACTE EN DEFENSA DELS DRETS DELS EURODIPUTATS CATALANS

El passat dia 2 de juliol davant l'Ajuntament, els regidors Jordi Andrés, en representació de l'alcaldessa, i Felip Niubó, Junts per Puigverd, van assistir a l'acte organitzat per l'Assemblea territorial de Puigverd de Lleida de l'ANC per exigir a l’Estat espanyol que compleixi la resolució del Grup de treball de detencions arbitràries del Consell de Drets Humans de l’ONU i per reclamar al Parlament europeu que no permeti l’exclusió dels tres eurodiputats catalans escollits a les eleccions europees del passat 26 de maig. Una crida que feien el mateix dia a Estrasburg milers de catalans.

 

Al finalitzar l'acte els regidors, veïns i veïnes assistents a la concentració van mostrar cartells en suport dels presos i dels exiliats.

 

Llegeix més...

INICI DEL MANDAT 2019 - 2023: PLE D'INVESTIDURA

En data 15 de juny de 2019 es va iniciar el mandat municipal 2019 – 2023 amb el ple de presa de possessió dels nous regidors i regidores i la investidura de la nova alcaldessa.

La sessió va començar amb la presa de possessió dels 9 regidors i regidores i va continuar amb l’elecció de la Sandra Barberà Bosch com alcaldessa.

La nova alcaldessa va obtenir la majoria absoluta dels vots al rebre el suport dels 4 regidors i regidores de Tots Fem Puigverd i el vot del regidor d’Alternativa Per Puigverd, enfront dels 4 vots que va rebre en Josep J. Solsona Batlle, qui va obtenir els vots favorables dels regidors i regidores de Junts per Puigverd.

El ple va finalitzar amb els discursos d'en Josep J. Solsona Batlle, candidat a l’alcaldia per Junts per Puigverd, i de l'alcaldessa Sandra Barberà Bosch, la qual va anunciar que d'acord amb el pacte signat amb Alternativa per Puigverd ella ocuparà l'alcaldia fins al maig de l'any 2022, data en la qual cedirà el càrrec a Josep Maria Vilalta, regidor d'Alternativa per Puigverd, que l'ocuparà durant el darrer any del mandat.

Llegeix més...

AGRAÏMENT SETMANA CULTURAL 2019

El Conjunt d'Entitats i l'Ajuntament donen les gràcies a totes les entitats i persones que han ajudat a tirar endavant la Setmana Cultural 2019.

Esperem que l'hagueu gaudit.

GRÀCIES a tothom i fins la propera!

 

AGRAÏMENTSC2019