Puigverd de Lleida

VISITA DEL CÒNSOL GENERAL D'HONGRIA PER HOMENATJAR A KUBALA

El cònsol general d'Hongria a Barcelona, Hble. Sr. Barnabás Kovács, ha visitat el nostre poble convidat per la Penya Barcelonista de Puigverd de Lleida, aquest dissabte 13 de juliol.

 

La visita ha començat a l'Ajuntament on el cònsol ha estat rebut pel regidor Josep Maria Vilalta, en representació de l'alcaldessa, i ha finalitzat a la seu de la Penya. El diplomàtic ha tingut l'oportunitat de trobar-se amb veïns del poble que varen jugar el mític partit de futbol entre el FC Barcelona de Kubala i Ribelles i el Club de Futbol Puigvertenc l'any 1954, conèixer el patrimoni local a la segona planta de l'ajuntament i visitar el mateix terreny de joc on es va jugar el partit.

El Sr. Kóvacs ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament i en el seu parlament ha destacat els llaços mil·lenaris entre Hongria i Catalunya i com aquests s'enfortiren d'una forma definitiva amb la figura del llegendari futbolista internacional Kubala durant la seva etapa com a jugador del Barça i  fins a la seva mort a Barcelona l'any 2002. En els seus discursos, el president de la Penya Barcelonista, Claudio Bosch, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó, i el regidor Josep Maria Vilalta han agraït la visita del cònsol, han destacat el fet històric del partit del 1954 i han reivindicat la fortalesa del futbol al municipi.

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn