Puigverd de Lleida

INICI DEL MANDAT 2019 - 2023: PLE D'INVESTIDURA

En data 15 de juny de 2019 es va iniciar el mandat municipal 2019 – 2023 amb el ple de presa de possessió dels nous regidors i regidores i la investidura de la nova alcaldessa.

La sessió va començar amb la presa de possessió dels 9 regidors i regidores i va continuar amb l’elecció de la Sandra Barberà Bosch com alcaldessa.

La nova alcaldessa va obtenir la majoria absoluta dels vots al rebre el suport dels 4 regidors i regidores de Tots Fem Puigverd i el vot del regidor d’Alternativa Per Puigverd, enfront dels 4 vots que va rebre en Josep J. Solsona Batlle, qui va obtenir els vots favorables dels regidors i regidores de Junts per Puigverd.

El ple va finalitzar amb els discursos d'en Josep J. Solsona Batlle, candidat a l’alcaldia per Junts per Puigverd, i de l'alcaldessa Sandra Barberà Bosch, la qual va anunciar que d'acord amb el pacte signat amb Alternativa per Puigverd ella ocuparà l'alcaldia fins al maig de l'any 2022, data en la qual cedirà el càrrec a Josep Maria Vilalta, regidor d'Alternativa per Puigverd, que l'ocuparà durant el darrer any del mandat.

Els nous regidors i regidores que formen part del ple municipal per al mandat 2019 – 2023 són els i les següents:

(Nota: l'ordre es correspont amb els resultats electorals de cada una de les candidatures a les eleccions municipals de 26 de maig de 2019. La composició i l'assignació de funcions de l'equip de govern i la denominació dels grups municipals resta pendent fins al ple de cartipàs)

- Sr. Josep J. Solsona Batlle (Junts per Puigverd - Junts per Catalunya)

- Sra. Laia Gassol Bosch (Junts per Puigverd - Junts per Catalunya)

- Sr. Felip Niubó Gassol (Junts per Puigverd - Junts per Catalunya)

- Sra. Glòria Gallardo Boldú (Junts per Puigverd - Junts per Catalunya)

- Sra. Sandra Barberà Bosch (Tots Fem Puigverd - AM)

- Sr. Jordi Andrés Ramon (Tots Fem Puigverd - AM)

- Sra. Meritxell Gilabert Belinchón (Tots Fem Puigverd - AM)

- Sra. Gemma Reñé Herrera (Tots Fem Puigverd - AM)

- Sr. Josep Maria Vilalta Vidal (Alternativa per Puigverd - CP)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn