Puigverd de Lleida

TARDES DE CINEMA NADALENC

L'associació cultural Lo ArtistTic Group i l'Ajuntament us conviden a les Tardes de cinema nadalenc, amb la projecció de tres pel·lícules, els dies 23 i 26 de desembre a les 17.00 h, i el 6 de gener a les 18.00 h. a la Sala del Ball.

Us hi esperem!

 

RECORDATORI: CURS DE MONITOR/A DE LLEURE JUVENIL - PLA LOCAL DE JOVENTUT

L'Associació de Joves "Lo Jovent" i l'Ajuntament de Puigverd de Lleida recorden que està previst fer un curs de MONITOR DE LLEURE pels propers mesos de desembre '18 i gener '19, dins del Pla Local de Joventut.

 

Es recorda que les inscripcions es poden fer efectives a la Biblioteca Renaixença i a l'Ajuntament fins divendres 14 de desembre. El curs està obert a TOTHOM, amb un límit màxim de 25 inscrits/es, tenint preferència els/les joves de 18 a 30 anys del municipi, i segons ordre d'inscripció.

 

El preu del curs serà de 150 €, i la resta estarà subvencionat pel Departament de Joventut de la Generalitat i l'Ajuntament de Puigverd de Lleida.

 

LA MARATÓ 2018

El conjunt d'entitats i l'Ajuntament recorden:

 

-Diumenge, dia 2, a les 19.00 hores i a l'església St. Pere Apòstol de Puigverd tindrà lloc el CONCERT PER LA MARATÓ, a càrrec de la Coral la Palometa, Coral de l'Escola Municipal de Música i la Coral invitada, Flor de Lli de Linyola.

 

-Diumenge, dia 9, de les 18.00 hores a a les 21:00 hores i a la Sala del Ball, tindrà lloc la ballada Country per LA MARATO , organitzat pel Grup de Contry Puigverd de Lleida.

 

-Dijous, dia 13, dia de Sta. Llúcia, a les 17.00 hores i a la Sala Polivalent de les piscines tindrà lloc la XOCOLATADA DE SANTA LLÚCIA PER LA MARATÓ, organitzada per l'Associació de Dones Pou del Gel. 

 

-Diumenge, dia 16, tindran lloc els actes següents:

MATÍ:

  • CAMINADA POPULAR per LA MARATÓEs recomana dur calçat adequat. Sortida a les 10.00 hores des de la Pl. Major.

TARDA:

  • A les 16.00 hores Partit de futbol entre C.F. Puigvertenc - C.F. Arbeca. Camp de Futbol Municipal.

        SALA DEL LA LLAR SOCIAL:

  • 17.00 hores Xerrada Informativa: EL CÀNCER
  • Berenar Popular Coca amb xocolata i/o una peça de fruita.
  • BINGO solidari. Actuació musical i exhibicions de Patinatge, Ball Esportiu, Zumba, Escola de música i Sardanes. Tot seguit RIFA a càrrec de la Penya Barcelonista de Puigverd de Lleida.

 

 

Els beneficis recaptats es destinaran al programa PUIGVERD DE LLEIDA AMB LA MARATÓ.

Tothom hi és benvingut!

Molt Bona Marató 2018 a tothom!

VESPRADES TEATRALS A PUIGVERD DE LLEIDA

El Consell Comarcal del Segrià i l'Ajuntament de Puigverd de Lleida, us conviden a la Vesprada teatral amb l'obra Diner molt negre, a càrrec del grup de teatre bell-Camp d'Alguaire.
Tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre, a les 19 h a la Sala del Ball.
 
Aquestes vesprades compten amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs, i són per gaudir amb tota la família. 
 
Us hi esperem!